Over ons

Partner in de energie, bouw & infra

Adviseurs en projectleiders

Het Projectmanagement & Adviesbureau HACONNECT richt zich op projecten binnen de branches energie, bouw en infra. Onze mensen zijn gespecialiseerd in projectmanagement, in strategisch en operationeel omgevingsmanagement en de technische invulling van het project. Ze zijn deskundig in het brengen van voortgang in het project en het zorgen voor een goede verbinding tussen techniek en omgeving. Want zowel in onze onderlinge samenwerking als in de projecten die we realiseren staat voor ons de mens centraal.

Zekerheid, betrokken en omgevingsbewust

Dat is ook terug te vinden in de kernwaarden van onze onderneming. Naast zekerheid over de professionaliteit waarmee we onze projecten uitvoeren en betrokkenheid bij uw organisatie, kunnen we ons werk niet voorstellen zonder de waarde omgevingsbewust.

Sinds 2015

HACONNECT is in 2015 opgericht door Janko Haaksema. Een sympathiek en gedreven adviseur, projectleider en ondernemer in hart en nieren. Door zijn ervaring kent hij de kansen en de valkuilen van complexe en innovatieve projecten. En of het nu gaat om de aansturing van zijn eigen organisatie of om de vraagstukken van klanten, zijn aanpak is professioneel, vooruitstrevend en enthousiast.

Janko Haaksema

Janko Haaksema

Janko Haaksema

Functie: (Project) Manager/ Directeur
Janko Haaksema is een gedreven, (project) manager en ondernemer.

Janko: “Ik ben vader & geniet van de dagelijkse activiteiten in werk als privé”.  Ik heb een civiele achtergrond en ervaring met complexe multi-disciplinaire projecten. Het motiveren van mensen en delen van kennis geeft mij energie. Ik ben bewust van de kansen en de valkuilen van een complex project en/of innovatief vraagstuk.  Ik heb sterke affiniteit voor proces en inhoud en weet techniek en omgeving samen te brengen. Ik sta voor duurzaamheid, samenwerking en innovatie. Als meewerkend voorman geef ik als adviseur en projectleider invulling aan projecten voor de opdrachtgevers van HACONNECT”.

Jolanda Wolters – Office Manager

Ik ben Jolanda Wolters, moeder van 3  kinderen. Vanaf het allereerste moment dat HACONNECT haar deuren opende, zie ik hoe het bedrijf zich ontwikkelt. Met plezier werk ik mee aan het ontwikkelen van de visie, werkwijze en uitstraling van het bedrijf. Ik werk een aantal dagen per week als Office manager. Ik houd er van als taken heel afwisselend zijn en ben een echte regelneef. Binnen HACONNECT ben ik verantwoordelijk voor allerlei zaken die office management raken. Dit kan variëren van het uitzoeken van meubels tot het uitwerken van memo’s en verslagen.
Wat ik mooi vind is de diversiteit en de kwaliteit van het werk: het brengt een veelzijdige groep mensen bij elkaar. Zij hebben elk hun persoonlijke kenmerken en kwaliteiten.

Jolanda Wolters

Jolanda Wolters

Marieke De Haan – Accountmanager

Hi, mijn naam is Marieke..

..een Terschellingse Assenaar!

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om voldoening en plezier te halen uit je werk. Het kan nog best een klus zijn om een opdracht, project of baan te vinden die echt bij je past en waarin je je kunt ontwikkelen.

Dit is in een notendop wat ik binnen HACONNECT mag doen: mensen verbinden aan opdrachten en projecten waar zij zich op hun plek voelen. Dit kunnen kortere projecten zijn of projecten met een langere looptijd. Het belangrijkste is dat er een match is tussen beide. Ik zet mij er graag voor in om deze samen te vinden!

Ik combineer mijn bedrijfskundige achtergrond met mijn passie voor mensen en affiniteit met de technische sector. Mocht jij nog op zoek zijn naar een interessante opdracht of functie waar jij energie van krijgt, neem dan gerust contact met mij op via mariekedehaan@ha-connect.nl of 06 21 672 622.

Maxim Overdijk – Projectleider

Aangenaam kennis te maken!
Naast moeder en ondernemer vervul ik binnen HACONNECT de rol van adviseur en projectleider bij opdrachten van de diverse opdrachtgevers. Ik bijt mij graag vast in opdrachten waarbij omgeving, processen en kwaliteit centraal staan. Ik haal energie uit het richting geven aan een prettige samenwerking waarbij een ieder in zijn kracht staat en gehoord wordt.

De balans in het leven vind ik in yoga of wandelend in de natuur. Daarnaast geniet ik van mijn gezin en zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden. Voor een verdere kennismaking ben je van harte welkom om een bak koffie te komen drinken op ons kantoor in Assen.

Maxim Overdijk

Maxim Overdijk

Matthijs Oldenburger – Projectcoördinator

Ik ben Matthijs Oldenburger, 23 jaar en woonachtig in de mooie stad Groningen. Naast mijn werkzame leven ben ik een enorme fan van zeilen op een groot klassiek zeilschip. Ik ben bij HACONNECT in dienst gegaan om dichter bij de uitvoering terecht te komen. Ik heb een werktuigbouwkundige achtergrond en hiermee ga ik bij projecten aan de slag om de link te leggen tussen de uitvoering en de engineering.

Edward Molenaar – Technisch adviseur openbare ruimte

Ik ben Edward Molenaar, een praktisch ingestelde adviseur waar u terecht kunt voor alle vraagstukken in de openbare buitenruimte. Gaat het om een ontwerp, een kostenraming, cad-tekeningen, een bestek of een aanbesteding, de gehele voorbereiding tot uitvoering kan ik voor u verzorgen. Maar ook tijdens de daadwerkelijke realisering van het project kan ik u ontzorgen door toezicht te houden op een juiste uitvoering of het voeren van directie UAV.
Vanuit CITEG (www.citeg.nl) ondersteun ik HACONNECT bij alle mogelijke vraagstukken in de openbare buitenruimte.

Edward Molenaar

Edward Molenaar

Ido de Haan

Ido de Haan

Ido de Haan – Consultant Wireless & IoT

Ido de Haan is consultant binnen HACONNECT op het gebied van draadloze verbindingen, Internet of Things (IoT) en Embedded Softwareontwikkeling. De technologie staat nooit op zichzelf en wordt altijd binnen een specifiek vakgebied gebruikt. In het verleden is relevante ervaring opgedaan bij de ontwikkeling van consumentenproducten. Ook is er  kennis & ervaring opgedaan in andere vakgebieden, zoals vrij recentelijk in de scheepvaart. Draadloze technologie en IoT worden steeds breder toegepast in meer verschillende vakgebieden. Ido is adviseert binnen een innoavtief vraagstuk en biedt u kennis en ervaring. Wanneer u aan de start staat van het gebruik van IoT technologie om nieuwe ‘Proof of Concepts’ op te starten. Neem contact met ons op.