Over ons

Partner in de energie, bouw & infra

Adviseurs en projectleiders

Het Projectmanagement & Adviesbureau HACONNECT richt zich op projecten binnen de branches energie, bouw en infra. Onze mensen zijn gespecialiseerd in projectmanagement, in strategisch en operationeel omgevingsmanagement en de technische invulling van het project. Ze zijn deskundig in het brengen van voortgang in het project en het zorgen voor een goede verbinding tussen techniek en omgeving. Want zowel in onze onderlinge samenwerking als in de projecten die we realiseren staat voor ons de mens centraal.

Zekerheid, betrokken en omgevingsbewust

Dat is ook terug te vinden in de kernwaarden van onze onderneming. Naast zekerheid over de professionaliteit waarmee we onze projecten uitvoeren en betrokkenheid bij uw organisatie, kunnen we ons werk niet voorstellen zonder de waarde omgevingsbewust.

Sinds 2015

HACONNECT is in 2015 opgericht door Janko Haaksema. Een sympathiek en gedreven adviseur, projectleider en ondernemer in hart en nieren. Door zijn ervaring kent hij de kansen en de valkuilen van complexe en innovatieve projecten. En of het nu gaat om de aansturing van zijn eigen organisatie of om de vraagstukken van klanten, zijn aanpak is professioneel, vooruitstrevend en enthousiast.

Janko Haaksema

Janko Haaksema

Janko Haaksema

Functie: (Project) Manager/ Directeur
Janko Haaksema is een gedreven, (project) manager en ondernemer.

Janko: “Ik ben vader & geniet van de dagelijkse activiteiten in werk als privé”.  Ik heb een civiele achtergrond en ervaring met complexe multi-disciplinaire projecten. Het motiveren van mensen en delen van kennis geeft mij energie. Ik ben bewust van de kansen en de valkuilen van een complex project en/of innovatief vraagstuk.  Ik heb sterke affiniteit voor proces en inhoud en weet techniek en omgeving samen te brengen. Ik sta voor duurzaamheid, samenwerking en innovatie. Als meewerkend voorman geef ik als adviseur en projectleider invulling aan projecten voor de opdrachtgevers van HACONNECT”.

Lonneke Groen – Management Assistent

Ik ben Lonneke Groen, als management assistent een spin in het web. Ik hou er van om te regelen en te coördineren, dit heb ik in het verleden gedaan in de reiswereld maar sinds 2018 met veel plezier bij HACONNECT. Ik ben getrouwd en moeder van 3 jongens.

Lonneke Groen

Lonneke Groen

Ido de Haan

Ido de Haan

Ido de Haan – Consultant Wireless & IoT

Ido de Haan is consultant binnen HACONNECT op het gebied van draadloze verbindingen, Internet of Things (IoT) en Embedded Softwareontwikkeling. De technologie staat nooit op zichzelf en wordt altijd binnen een specifiek vakgebied gebruikt. In het verleden is relevante ervaring opgedaan bij de ontwikkeling van consumentenproducten. Ook is er  kennis & ervaring opgedaan in andere vakgebieden, zoals vrij recentelijk in de scheepvaart. Draadloze technologie en IoT worden steeds breder toegepast in meer verschillende vakgebieden. Ido is adviseert binnen een innoavtief vraagstuk en biedt u kennis en ervaring. Wanneer u aan de start staat van het gebruik van IoT technologie om nieuwe ‘Proof of Concepts’ op te starten. Neem contact met ons op.

Jolanda Wolters- Office Manager

Ik ben Jolanda Wolters. Ik ben 33 jaar oud en moeder van 2 kinderen. Vanaf het allereerste moment dat HACONNECT haar deuren opende, zie ik hoe het bedrijf zich ontwikkelt. Met plezier werk ik mee aan het ontwikkelen van de visie, werkwijze en uitstraling van het bedrijf. Ik werk een aantal dagen per week als Office manager. Ik houd er van als taken heel afwisselend zijn en ben een echte regelneef. Binnen HACONNECT ben ik verantwoordelijk voor allerlei zaken die office management raken. Dit kan variëren van het uitzoeken van meubels tot het uitwerken van memo’s en verslagen.
Wat ik mooi vind is de diversiteit en de kwaliteit van het werk: het brengt een veelzijdige groep mensen bij elkaar. Zij hebben elk hun persoonlijke kenmerken en kwaliteiten.

Jolanda Wolters

Jolanda Wolters

Petra Nell

Petra Nell

Petra Nell

Waardevolle communicatie is communicatie waarin je elkaar begrijpt én waarin je jezelf begrepen voelt. Een boodschap over brengen en ontvangen kan op vele manieren en ik vind het erg fascinerend hoe een ieder van ons dat op zijn of haar manier doet. Ik heb mij verdiept in verschillende vormen van communicatie om aan te sluiten bij de verschillende denkwijzen en leerstijlen van mensen. Passend bij de doelgroep zet ik de juiste middelen in om een boodschap over te brengen. Voorheen als omgangskunde docent en op dit moment als trainer en communicatie medewerker. Daarnaast richt ik mij op het ontwikkelingen van (communicatie)trainingen, waarin lichaamstaal en het gebruik van gebaren ter ondersteuning van de gesproken taal een uitgangspunt is.

Edward Molenaar – technisch adviseur openbare ruimte

Ik ben Edward Molenaar, een praktisch ingestelde adviseur waar u terecht kunt voor alle vraagstukken in de openbare buitenruimte. Gaat het om een ontwerp, een kostenraming, cad-tekeningen, een bestek of een aanbesteding, de gehele voorbereiding tot uitvoering kan ik voor u verzorgen. Maar ook tijdens de daadwerkelijke realisering van het project kan ik u ontzorgen door toezicht te houden op een juiste uitvoering of het voeren van directie UAV.
Vanuit CITEG (www.citeg.nl) ondersteun ik HACONNECT bij alle mogelijke vraagstukken in de openbare buitenruimte.

Edward Molenaar

Edward Molenaar

Jan Willem Taselaar

Jan Willem Taselaar

Jan Willen Taselaar- Adviseur wapeningstechniek

Ik ben sinds 1986 actief in de wapeningsbranche, o.a. als directeur verkoop bij Wadro, technisch adviseur bij Trefil Bouwstaal, Raadgevend Adviesbureau Wapeningstechniek R-A-W en heden Bouwstaaltechniek Nederland. Door mijn brede kennis ben ik voor ieder wapeningsvraagstuk inzetbaar

Ons team

Janko Haaksema

Janko Haaksema

(Project) Manager/ Directeur 06-23176313
Lonneke Groen

Lonneke Groen

Management Assistent 06-20861402
Ido de Haan

Ido de Haan

Consultant Wireless & IoT
Jolanda Wolters

Jolanda Wolters

Office Manager
Edward Molenaar

Edward Molenaar

technisch adviseur openbare ruimte
Petra Nell

Petra Nell

Adviseur communicatie
Jan Willem Taselaar

Jan Willem Taselaar

Adviseur wapeningstechniek