HACONNECT, advies en projectmanagementbureau in de bouw & infra

Wij innoveren, werken samen en zijn ons bewust van de omgeving.

HACONNECT, advies en projectmanagementbureau in de bouw & infra

Wij innoveren, werken samen en zijn ons bewust van de omgeving.

Wat we doen

Wij bieden expertise, kennis & motivatie in een energie-, bouw- of infraproject.

HACONNECT biedt projectmanagement en advies binnen de energiebranche, inframarkt, bouw en civiele techniek. Met onze expertise en ervaring zijn we in staat om complexe multidisciplinaire projecten te realiseren en ondersteuning te bieden bij kennis- en capaciteitsvraagstukken.

In ons werk ligt onze focus op de omgeving en het bewaken van de aspecten tijd, geld, risico en kwaliteit in samenhang met technische toepassingen. Dit doen we met veel plezier en aandacht – én met oog voor de wereld om ons heen.

Werkwijze

Voor de aanpak van onze projecten hebben we een eigen methode: Luisteren, kijken, denken, doen. Deze formule geeft inzicht en biedt zekerheid voor de opdrachtgever. We passen deze methode continu toe om zo omgevingsbewust mogelijk te werk te gaan. Op een vernieuwende, pragmatische manier en in samenwerking met en naar tevredenheid van de omgeving.

Luisteren

In het project is het verstandig om signalen vroegtijdig te onderkennen, zowel binnen de projectorganisatie als daarbuiten. Tijdens een opdracht luisteren wij wat er leeft.

Kijken

We kijken en onderzoeken de kern van het vraagstuk binnen het initiatief. Wij analyseren op basis van onderzoek wat er nodig is om tot een gewenste invulling van het project te komen.

Denken

We denken na over een innovatieve en pragmatische oplossing. We nemen hier alle vragen in mee die kunnen ontstaan tijdens een project.

Doen

Met het doen zetten we de koers uit. We bepalen wat nodig is om het project uit te kunnen voeren. Dit iteratief proces effectueren wij  tijdens de realisatie van een bouw en infra project.

Team

Janko Haaksema

Janko Haaksema

(Project) Manager/ Directeur 06-23176313
Jolanda Wolters

Jolanda Wolters

Office Manager

Marieke De Haan

Accountmanager 06-21672622
Maxim Overdijk

Maxim Overdijk

Projectleider 06-19214695

Matthijs Oldenburger

Projectcoördinator 06-10421101
Edward Molenaar

Edward Molenaar

technisch adviseur openbare ruimte
Ido de Haan

Ido de Haan

Consultant Wireless & IoT